Alle Kategorier
EN

Hjem> Nyheter

Beste røde teppet

Tid: 2021-12-13 Treff: 89

2

Rød farge står for lykke, lykke og mot.

Litt kunnskap om rødt teppe

Stofftype
Det finnes mange typer stoff som kan brukes til å lage et teppe, inkludert ull, bomull, jute, sisal, sjøgress, silke, syntetisk og akryl. For dette teppet er det laget av 45% bomull, 55% polyester, som er en av de mest solgte i Amazon.

teller
I tillegg til stoffet, bør du vurdere et teppes linje og nåleantall. Linjeantallet er antall masker som er laget per kvadrattomme, mens nåleantallet er antall løkker i garnet. Et høyere antall indikerer et teppe av høyere kvalitet med tettere og tettere vevde fibre.

Kategorier og former
Uansett hva slags teppe det er, kan det klassifiseres etter ulike formål
Area Rugs er typisk interiørtepper laget av ull eller syntetiske stoffer. Disse teppene er vanlige aksenter i stuer, spisestuer, kontorer og soverom.
Utendørstepper og dørmatter er vanligvis laget av et syntetisk materiale kalt polypropylen. Disse teppene er kraftige og bygget for å tåle eksponering for skitt, regn og andre skadelige elementer.
Baderoms- og kjøkkentepper er mindre enn tepper og vanligvis laget av syntetiske eller gummilignende materialer. Disse teppene er laget for å avvise vann.
Løpere er tepper med kort bredde, men lang lengde. De pryder ganger og trapper.

Merknad:
Hvis du har ytterligere forespørsel, klikk på www.kareer.com, i google, vi hjelper deg så snart som mulig.