Alle Kategorier
EN

Hjem> Nyheter

Dobbeltlags teppe gir deg dobbel myk følelse når du er i sengen

Tid: 2021-12-13 Treff: 66

1

HVA ER RASCHEL BLANKET?
Raschelteppet er vevd av Raschel varpstrikkemaskin. Det ferdige semsket skinn har en veldig sterk semsket skinn, sterk, vertikal hårfølelse, jevn tetthet av semsket skinn, ingen hår som faller.

NORMAL STØRRELSE OG VEKT:
1.størrelse:140*190 cm, 1.5 kg
2.størrelse: 150*200 cm, 2 kg, 2.5 kg
3.størrelse:180*220 cm, 3 kg
4. størrelse: 200*230 cm, 3.5 kg, 4 kg, 4.5 kg, 5 kg, 6 kg
Akkurat nå har vi 25 design på lager, vi aksepterer også tilpasset design.

HVOR MYE DU KAN FORVENTE Å BRUGE PÅ VÅRT RASCHEL-TEP
Våre raschel-tepper er laget av polyester av god kvalitet med godt detaljert trykk eller mønster bør koste deg mellom $12-$30 og oppover, avhengig av størrelsen og designet du velger.

VÅR RASCHEL BLANKET FAQ
Kan det raschelteppet maskinvaskes?
A. Våre rascheltepper kan vaskes i maskin, men du må bruke en profesjonell for å vaske. Hvis du vil bruke raschel-teppet lenger, foreslår vi å vaske for hånd, materialet er så kostbart, og også teppene er vanligvis dobbeltlags, det er for tungt.

Er raschelteppe stort nok for voksne?
A.Mindre en for barna og tidlig vinter. Større og tyngre er egnet for den kalde vinteren, den passer perfekt for voksne. Sjekk målene før du bestiller for å sikre at du får et teppe som er stort nok til det du trenger.

Hvis du vil vite mer, vennligst kontakt vår nettside: www.kareer.com. Vi deler gjerne vårt forskjellige design om raschel-tepper, og vi vil gi deg en stor støtte og service til din side.